BLOG

Ostatní články

Nově prodáváme PROCENTEC i na Slovensku

Od letošního léta můžeme nabídnout moduly Combricks a nejlepší tester pro PROFIBUS i na slovenském trhu.

S PROCENTECem na Slovensko

S holandskou firmou PROCENTEC spolupracujeme mnoho let a na českém trhu jsme jejich výhradním prodejcem. Nově jsme se ale dohodli na obchodním zastoupení i pro Slovensko. Díky tomu můžeme i svým slovenským zákazníkům nabídnout větší škálu produktů pro průmyslové komunikace. 

Nejprodávanější produkty jsou testery

Procentecu si dlouhodobě vážíme pro kvalitu jejich produktů. Bez PROFIBUS analyzátoru ProfiTrace2 se naši technici nehnou ani na krok. Díky němu se chyby a jejich příčiny v síti PROFIBUS dají najít velmi spolehlivě.

Tam, kde je potřeba permanentní diagnostika sítí PROFIBUS, využíváme modulární systém ComBricks, třeba proto, že funguje samostatně a nevyžaduje permanentní připojení k počítači.

osciloskop kit 2 COMbricks diagnostika profibus

Opomenout ale nejde ani repeatry a multirepeatry ProfiHub – mají skvělé výsledky v galvanickém oddělení segmentů. Jejich instalací rozdělíte stávající segmenty na menší a vytvoříte maximálně robustní, funkční a přehlednou síť Profibus. ProfiHuby jsou vůbec nejprodávanější produkty firmy Procentec.

profihub procentec slovensko foxon

Procentec se kromě sítě PROFIBUS zabývá i komunikací PROFINET a průmyslovým Ethernetem. Až se vrátíte z dovolené, představíme vám jejich letošní novinku.

S čím pomůže FOXON?

Nejen že u nás všechny tyto produkty najdete na e-shopu a většinu z nich máme skladem v Liberci, takže nemusíte čekat na dodání ze zahraničí. Běžně s Procentec produkty pracujeme, a tak vám rádi poradíme, jak je správně vybrat a zapojit. Nebo nejdřív vaše sítě otestujeme, abyste věděli, odkud začít.

Také pořádáme školení, kde vás naučíme, jak tyto produkty využít na 100 % a diagnostiku zvládnout vlastními silami.

Na Slovensku se o naše zákazníky stará Rasťa Rudavský, takže jestli potřebujete diagnostikovat PROFIBUS nebo umět hlídat svou síť svépomocí, určitě se mu ozvěte.

Související produkty

{foxonstore id="23310,30385,23320"}

Novinky
z naší firmy

Stačí 2 e-maily měsíčně a neunikne vám nic podstatného. 
Přihlaste se a každou druhou středu čtěte přímo ve své poště.

Váš e-mail je u nás v bezpečí. Vždy ctíme Zásady zpracován osobních údajů.

Rychlý dotaz


Typ vašeho dotazu



Společnost FOXON je držitelem certifikátu ISO 9001:2015

Sledujte nás i na sociálních sítích.

Made by FOXON s.r.o. © 2022