OSTATNÍ ČLÁNKY

Ostatní články

E-migrujeme. Co přinese nový web?

13. června 2018 jsme spustili nový web a e-shop. Má moderní design, přehlednější strukturu a víc užitečného obsahu. Co to přinese našim zákazníkům a co dělat, když něco nebude fungovat?

Proč máme nové stránky?

Důvodů se během času nashromáždilo opravdu hodně. V první řadě se během 12 let působení FOXONu naše služby a produktové portfolio rozšířily natolik, že dosavadní e-shop byl už velice nepřehledný. Proto jsme na e-shopu upravili strukturu produktů a vytvořili vedle toho web, na kterém najdete podrobněji popsané naše služby, dozvíte se zajímavé informace o produktech na e-shopu, můžete se snáz přihlásit na školení a v klidu pročíst novinky na blogu.

Také jsme vám chtěli srozumitelněji představit naše FIOT projekty. Pracujeme na nich už od roku 2015 a ve své komplexnosti jsou právě projekty největší přidanou hodnotou, kterou našim zákazníkům můžeme nabídnout.

V neposlední řadě jsme také toužili po novém vzhledu. Redesignem prošla značka FOXON už během minulého roku. Náš vizuál jste už určitě viděli třeba v našem novém katalogu. A tak bylo potřeba do nového kabátu převléknout i e-shop a webové stránky.

Registrace do e-shopu funguje, ale...

Až se budete na e-shopu přihlašovat do svého účtu, nebude vám fungovat vaše obvyklé heslo. Není to ale vaše chyba. Kvůli ochraně vašich údajů potřebujeme, abyste si vytvořili nové. Stačí, když kliknete na „Zapomněli jste své heslo“, registrace vás provede.

Co když něco nefunguje?

Mějte s námi prosím trpělivost. Budeme v těchto dnech o sto šest pracovat na tom, abychom odstranili případné nesrovnalosti. Pokud byste přišli na nějakou velkou chybu nebo se na našich stránkách ztratili a potřebovali pomoct, obraťte se na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., popř. někoho dalšího od nás z FOXONu, rádi vás nasměrujeme.

Těšte se

Věříme, že vám nový web pomůže k příjemnějším nákupům i užitečnému počtení. Už teď můžeme slíbit, že budou přibývat další recenze, testy a aktuality z oblasti průmyslové automatizace.

Novinky
z naší firmy

Stačí 2 e-maily měsíčně a neunikne vám nic podstatného. 
Přihlaste se a každou druhou středu čtěte přímo ve své poště.

Váš e-mail je u nás v bezpečí. Vždy ctíme Zásady zpracován osobních údajů.

Rychlý dotaz


Typ vašeho dotazu



Společnost FOXON je držitelem certifikátu ISO 9001:2015

Sledujte nás i na sociálních sítích.

Made by FOXON s.r.o. © 2022