OSTATNÍ ČLÁNKY

Ostatní články

Sháníte kabely? Náhrady za super cenu můžete mít už za 8 týdnů

Dodací lhůty u mnoha dílů do průmyslu se protahují daleko za únosnou mez. Je tomu tak i u průmyslových kabelů. I proto letos na našem e-shopu roste zájem o náhrady kabelů pro Siemens servomotory i další. Přečtěte si, jaké další výhody to našim zákazníkům přináší.

Náhrady jsou levnější i dostupnější, a přitom stejně spolehlivé jako originál

„Takové zkušenosti našich zákazníků se v poslední době opakují. Například kabely pro servomotory Siemens mají u výrobce i několikaměsíční dodací lhůty, my ale dokážeme náhradu sehnat už za 8 až 10 týdnů. A ještě je kabel o 20–40 % levnější,“ vysvětluje vedoucí logistiky FOXON Radim Hubáček.

kabely blog obr 5

kabely blog obr 1Spolehlivost těchto náhrad je přitom zcela srovnatelná s originálem. Výrobce Euroconnection už od dob svého vzniku v roce 1996 pečlivě hlídá kvalitu, produkty testuje a plní ISO standardy. Výroba probíhá v Evropě, konkrétně na severu Itálie. „Od roku 2016, kdy produkty Euroconnection na českém a slovenském trhu prodáváme, jsme na ně neměli jedinou reklamaci,“ potvrzuje Radim Hubáček.

Jak vybrat ten správný kabel?

Kabely od firmy Euroconnection si u nás můžete vybrat v libovolné délce a v různé kombinaci konektorů. Vyrábí se napájecí, enkodérové, resolverové a komunikační kabely nejen pro produkty Siemens, ale také třeba Fanuc, Bosch Rexroth, Rockwell, Yaskawa a další. Ve všech případech garantujeme 100% kompatibilitu s původními zařízeními.

kabely blog obr 3

Zároveň na našem e-shopu funguje pro náhrady za kabely Siemens vyhledávání podle kódu originálu od výrobce, snadno tak najdete vhodnou náhradu za kabel, který sháníte. Pokud jste přece nenašli, co potřebujete, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., pomůžeme vám a správný kabel seženeme.

Související produkty

{foxonstore id="45893,48450,50894,48546,43889,43895"}

Novinky
z naší firmy

Stačí 2 e-maily měsíčně a neunikne vám nic podstatného. 
Přihlaste se a každou druhou středu čtěte přímo ve své poště.

Váš e-mail je u nás v bezpečí. Vždy ctíme Zásady zpracován osobních údajů.

Rychlý dotaz


Typ vašeho dotazu



Společnost FOXON je držitelem certifikátu ISO 9001:2015

Sledujte nás i na sociálních sítích.

Made by FOXON s.r.o. © 2022